Újdonságok

Hírek, újdonságok

Új Schwarzmüller félpótkocsi egységek

2015 október elejétől a Titán Rent Magyarország Kft. átvette au új Schwarzmüller félpótkocsi egységeket. A Titán Rent stratégiai céljai közt szerepel, hogy a fuvarozás területén magas hatékonyságú félpótkocsi flottát alakítson ki , mely az év végégig tervezetten 40 darab vadonatúj pótkocsi érkezését jelenti.

Rózsa Balázs Krisztián ügyvezető
Titan Rent Magyarország Kft.

Újdonságok az év elején

Új arculat, új kamionok

A 2015-ös év elején nem csak a bérelhető kamionok száma nőtt, hanem egységes, jól felismerhető új arculatot is kapott a Titan Rent Kft.
Íme ízelítőül néhány kép az új kamionokról:

Átvették az első Mercedes-Benz Actrosokat

Kétmárkássá lett a Titan Rent

A Titán Rent cégnél már szokássá vált, hogy mindig tud valami újdonsággal szolgálni.

A járműparkkal, vagy a szolgáltatásokban, vagy megjelenésükben, de náluk mindig történik valami.

Nagy újdonságunk a Mercedes-Benz Actros járművek bérelhetősége. Úgy gondolom, ez egy mérföldkő a Titán Rent életében! Ez idáig a Titán Rent Magyarország Kft. kizárólag a DAF márkával dolgozott együtt, ezzel a márkával kezdtük meg tevékenységünket, ennek a márkának is része volt sikereinkben. A DAF keresett ügyfeleink körében, úgy a tulajdonosok, az üzemeltetők, mint a járművezetők kedvelik. Viszont a kezdetektől azt gondoltuk, egy nagyhaszonjárműveket bérbe adó cégnél – mint amilyenek mi vagyunk – fel kell tudni kínálni a választás lehetőségét a már meglévő és a leendő ügyfeleinknek. Októbertől ez az elképzelésünk, törekvésünk valóra vált, mostantól már kétmárkás a Titán Rent Magyarország Kft.! A kínálatunkban ezentúl a Mercedes-Benz márka is szerepel! A Titán Rentnél régóta alapvető célkitűzés volt, hogy ne csak egy márkára építsünk. Véleményem szerint egy egészséges bérflotta minimum két márkából kell álljon.

Milyen újdonság várható a közeli jövőben?

Az üzemanyagkártya szolgáltatás bevezetését tervezzük.

Ezt a kártyát az UTA jegyzi, gondolom, ezt a nevet nem szükséges magyarázni a fuvarozóknak. Az idei 6 Actrosszal nincs vége a Mercedes- Benz beszerzéseknek, mert mint említettem, azok „elkeltek”. Folynak a tárgyalások újabb járművekről, mert szeretnénk, ha minél több fehér színű, fekete Titán Rent logós, messziről felismerhető, jellegzetes kamion lenne látható a hazai és a nemzetközi utakon.

 

Rózsa Balázs Krisztián ügyvezető
Titan Rent Magyarország Kft.

titan-rent-kamion-berles-mercedes-actros